diumenge, 6 de juliol del 2014

“El joc com a eina de socialització i inclusió”. Jornada de l’Associació Alba

L'entitat introdueix una jornada de formació, el dimecres 9 de juliol a Tàrrega, que inclou una xerrada i activitats pràctiques dins l'Escola d'Estiu de Jocs Tradicionals.
Dins l'Escola d'Estiu de Jocs Tradicionals, que se celebra entre el 7 i l'11 de juliol a Tàrrega i Anglesola, aquest any l'Associació Alba ha introduït una jornada teòrico-pràctica sobre el joc com a eina de socialització i d'inclusió a la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual. Aquesta jornada específica té lloc el diemcres 9 de juliol a Tàrrega.
Al matí, hi ha la xerrada "Cap a una educació que busca la inclusivitat" a càrrec de Josep Mª Jarque, pedagog, i "Inclujocs: bones pràctiques educatives entorn del joc i la inclusió" amb Maite Trepat, directora de l'Associació Alba. A la tarda, la Companyia Anònima porta a terme la proposta pràctica "Uns jocs més inclusius que altres?" i "Jocs als Països Catalans. Els jocs i la festa, un marc per a la inclusivitat".
Aquesta iniciativa compta amb el suport del Consell Comarcal de l'Urgell, els Ajuntaments deTàrrega i Anglesola i el Museu Comarcal de l'Urgell i Tàrrega.