dilluns, 13 de gener del 2014


"Sin amigos, nadie elegiría la vida" 

Isabel Guirao reflexiona sobre la necessitat de canviar la manera que tenim de relacionar-nos amb les persones amb discapacitat.



Grandalla ja té preparat el VacanCET 2014


Avui ha sortit la proposta de viatges per la campanya del VacanCET 2014, un programa de vacances fora de temporada per tots aquells treballadors de Centres Especials de Treball o d’empreses ordinàries que no puguin gaudir de les vacances en les èpoques tradicionals o que tinguin ganes de fer un viatge amb menys aglomeracions, a uns destins turístics per excel·lència.
Enguany Grandalla proposa quatre viatges de caire molt diferent, el primer de tots es farà a València entre el 16 i el 21 de Febrer on visitarem la Ciutat de les Arts i les Ciències, l’Albufera, el Palmar on es farà un recorregut en vaixell i abans de tornar visitarem el Bioparc, tot això sense descuidar-se de visitar els llocs més importants de la ciutat de València.
El segon viatge es farà entre el 2 i el 8 de març que serà un creuer pel Mediterrani on sortint des del port de Barcelona es farà escala als ports de Marsella (França), Savona (Itàlia), Ajacció (Còrsega, França) i una última escala a Palma de Mallorca. El vaixell oferirà els serveis de jacuzzi, gimnàs, piscines, diferents bars, discoteca… i moltes més activitats. Durant les escales s'aprofitarà per visitar les ciutats on atraqui el vaixell. Es farà un sopar de gala!!
El tercer, entre el 23 i el 28 de març un viatge a Carcassone, una ciutat medieval. Allà es visitarà la ciutat, el seu castell. També es farà visita a Tolouse i la Fabrica de l’Airbus, aquest gegant del cel. De tornada es realitzarà una visita guiada per Vilafranca de Conflent.
El quart viatge serà entre l’11 i el 16 de maig a la zona de Tarragona, allotjats a un hotel de L’Atmella de Mar es realitzarà una visita al Delta de l’Ebre on s'arribarà amb vaixell fins a la desembocadura, arribat a Port Aventura, es farà una visita a la ciutat de Tarragona, la Cova de l’Espluga de Francolí i ja de tornada es farà una parada a les Caves Codorniu.
Per a més informació podeu contactar la pàgina web de Grandalla: http://www.grandalla.cat/projectes/vacancet/